Världen
22 maj 2016 07:00

Minnen samlas till Millie Humphreys

När Philippa Humphreys avled i en fälttävlansolycka förra helgen startades genast en fond för hennes sex månader gamla dotter millie. Samtidigt som nära en halv miljon kronor har kommit in samlas även minnen av Philippa under hashtaggen Memories4Mille.

Minnen samlas till Millie Humphreys
Minnen av Philippa Humphreys samlas in.

Bara en dryg vecka har gått sedan Philippa Humphreys dog efter ett fall i terrängen i New Jersey. Den nystartade fonden, som ska säkra hennes dotter Millies skolgång, har fått en rad bidrag från ridsportvärlden och är uppe i nära en halv miljon kronor.

För att den nu sex månader gamla flickan ska få veta mer om sin mamma när hon blir äldre har även minnen börjat samlas online under #memories4millie. Där delar vänner och andra personer från olika delar av världen med sig av sina minnen av Philippa. Historierna ska senare samlas i en bok som Millie och hennes pappa Peter ska få.

Philippa Humphreys växte upp i England men flyttade senare till USA där hon gifte sig med barndomsvännen Peter, som hon även drev sin fälttävlansverksamhet med.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden