Ridsport Play
23 september 2016 14:55

Hur gör karln?

(Uppdaterad) Sverige kör Nations Cup i fälttävlan den här veckan och efter den in ledande dressyren ligger Sverige ligger på tredje plats. Malin Josefsson, som inte ingår i laget, är på fjärde plats med Allan V individuellt.

Hur gör karln?
När människa och häst(ar) blir ett!

Den åttonde av nio omgångar av Nations Cup i fälttävlan pågår som bäst i belgiska Waregem. Sverige har bara deltagit i tre tidigare omgångar i år, men nu är det dags igen. Efter inledande dressyr i CICO3*-klassen ligger Sverige trea på 147,5 straff. Det är bara 1,0 straff bakom Belgien och 8,2 efter ledande Tyskland.

William Nilsson Fryer är bäst i laget med 48 straff för Quireboy.

– Jag är ganska nöjd med vår dressyrprestation. Jag toppade henne lite för tidigt på framridningen som kostade lite när det väl var dags, men överlag är jag nöjd, sa Anna Freskgård till Ridsport efter gårdagens dressyr med Box Quite på 50,0 straff.

Färska Breedersvinnaren Malin Josefsson, nu på Allan V, rider inte i laget men ligger snyggt till individuellt som fyra på 47 straff.

Start- och resultatlistor

ds ihop av Christoffer Forsberg med Hippos Saporo på 52,3 straff och Anna Freskgård med Box Qutie på 50 straff.

För Anna betyder det en individuell tredjeplats just nu.
– Jag är ganska nöjd med vår dressyrprestation. Jag toppade henne lite för tidigt på framridningen som kostade lite när det väl var dags, men överlag är jag nöjd. Christoffer som var första ryttare ut i laget var även han nöjd med sin dressyr så Sverige har inlett bra när halva dressyren är avklarad, säger Anna till Ridsport.

Färska Breedersvinnaren Malin Josefsson, nu på Allan V, rider inte i laget men ligger snyggt till individuellt

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden