19 juni 2015 13:50
Ridsportplus

Angelica och Marlon sa ja

I lördags var det äntligen dags. Då gifte sig hoppryttarna Angelica Augustsson och Marlon Zanotelli. Här får du se de vackra bilderna från bröllopet och höra vad Angelica själv tyckte om sin stora dag.

Angelica och Marlon sa ja
Foto: Therese Alhaug / EQUILIFE

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

    – Det var en underbart upplevelse med många gäster på en av de finaste platser jag vet, säger Angelica till Ridsport om bröllopet som hölls på deras gemensamma arbetsplats Ashford Farm i Belgien.

    Samtidigt var det också en tävlingsdag som många andra, vilket innebar att många kolleger inte hade möjlighet att komma. Det var ändå många ryttare och privata kompisar till brudparet bland de 250 gästerna.

    – Jag fick en fin ring i bröllopspresent men bröllopsresa får vänta till längre fram. I midsommar ska vi båda tävla fyrstjärnigt i Harthill, England, säger Angelica som numera heter Augustsson-Zanotelli i efternamn.

    Foto: Therese Alhaug / EQUILIFE

    Så arbetar Ridsport

    Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

    BESTÄLL NU

    Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
    Hingstar Online

    Just nu 99 hingstar i vår databas

    Visa alla hingstar
    Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

    Ridsport digital

    99:- i månaden