Hoppning
25 november 2011 19:49

Kürten och af Ugglas vinnande kombination

Irländskan Jessica Kürten har ridit stjärnstafett i Globen förr, med framgång. Caroline af Ugglas inledde snyggt och med en snabb överlämning till Kürten blev det överlägsen seger.

– Vilken fantastisk häst jag har! utbrast Caroline efter målgång.
Hennes egen Chess (val f-95, e Chagall-Chirac) var stencool inför den skrikande publiken. Caroline fick till en bra runda och var snabb att hoppa av och ge plats för Jessica Kürten, som inte tog några överdrivna chansningar.
– Det här är helt klart den bästa häst jag har ridit i den här tävlingen, i den här arenan.

Kampsportaren Musse Hasselvall har flera vinster i både stafett och stjärnhoppning från de senaste åren. Nu bildade Musse lag med Malin Baryard-Johnsson, ett team med stora förhoppningar. Men det tog tvärstopp redan på tredje hindret – när Musse vill ta en snäv sväng sa Grande Garibaldi stopp och belägg och la av Musse i ett hinder som stod i vägen för ekipagets framfart.
– Jag är så jäkla lack, var Musses kommentar direkt efter markkänningen.
Och Malin fortsatte:
– Om Musse är jättearg är det inget mot vad jag är – han vann förra året, är jättehypad och jag är laddad men så trillar han av i en SVÄNG!

RESULTAT

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden