JJ RayBan och Jan Brink svarade för en majestätisk uppvisning i 6-årschampionatet.
JJ RayBan och Jan Brink svarade för en majestätisk uppvisning i 6-årschampionatet.
Foto: Roland Thunholm

JJ RayBan är kungen

Dressyr  Det finns kungar och det finns drottningar. Bland de 6-åriga dressyrhästarna är JJ RayBan 1173 den odiskutabla kungen.

Som den första helt avslappade hästen och med gångarter i särklass blev det en bländade uppvisning av den Tysklandfödde förhandsfavoriten JJ RayBan 1173 (hingst e Rascalino-Londonderry, äg Patrik Hannell Holding AB) med Jan Brink vid tyglarna.

Som årskullens drottning glänste Barcelona (sto e Figaro-Bernstein, uppf Gränsbo stuteri, äg P Runesson), under Mia Runesson, trots lite spänning inför miljö, atmosfär och publik till andra plats och seger i Breeders Trophy.

Resultat
Läs mer

Kim Lundin/Jörgen Ottosson