Mattias och Brisbane GP-trea

Dressyr  (Uppdaterad) Mattias Jansson och Brisbane kom på tredje plats i den trestjärniga rundans Grand Prix i danska Odense.

Lördagen började redan klockan 8:15 och Mattias Jansson startade kort därefter som andra ryttare på banan. När allt var klart fanns de tre främsta på över 65 procent med Hasse Hoffmann allra överst på 65,936 med Tiesto (val f -00 e Gribaldi-Ferro).

Mattias nådde fram till 65,234 med den Englandägde Briarsonen Brisbane, vilket gav en klar tredjeplats. Det var även svenskt närmast bakom genom Anna Blomgren och U Caro.

Uppdatering
Högre procent men lägre placering. Det blev resultatet för Mattias och Dalwhinnie 1180 i den senare Intermédiaire I, där 67,605 innebar femte plats. Den unga danskan Anna Kasprzak ordnade en solklar hemmaseger med sina 74,105 procent för Darlings Dream (hingst f -02 e Day Dream-Acapulco)

Resultat