Helena Lindmark och Marron vann båda GP-klasserna i Djursholm i helgen.
Helena Lindmark och Marron vann båda GP-klasserna i Djursholm i helgen.
Foto: Josefine Hansson

Lindmark fortsätter vinna

Dressyr  Helena Lindmark och Marron tog sin andra GP-seger på två dagar när de vann söndagens kür på Djursholms Ridklubbs elittävlingar.

Helena Lindmark och hennes brune valack Marron (val f 200 e Michellino-Woernitz uppf Ole Pederse) avslutade elittävlingarna på Djursholm med en seger i Grand Prix kür. Den vinsten tillsammans med hennes tidigare Grand Prix-seger på lördagen gav henne också totalsegern i stora rundan. Helena Lindmark, som i år återigen börjat tävla på GP-nivå efter sin mammaledighet, var ”fantastiskt nöjd” med sina ritter.

 

Även om domarna inte var helt eniga över förstaplaceringen var de överens om att alla placerade hade hög nivå på sina ritter. Tvåa i klassen blev hemmaekipaget och nyblivna svenska mästaren Eva Ulf och Caruso med 72,375 procent, och trea blev Kristian von Krustenstierna med Biggles 1101 på 71,167 procent. 

I söndagens Intermédiaire I-klass vann Ida Kristoffersson/Rolex TP 1166 från Helsingborgs RFK.

Läs mer om Helena Lindmarks segerhelg. 

Resultat

Läs mer i nästa nummer av Ridsport.