Dressyr
25 oktober 2014 16:01

Hendeliowitz vann igen

Mads Hendeliowitz och Weihenstephaner tog sin andra seger under Helsingfors trestjärniga, internationella meeting. På lördagen vann ekipaget küren.

I torsdags blev det seger i Grand Prix för Mads Hendeliowitz och Weihenstephaner (val f 1998 e Warsteiner-Dwight). På lördagen fick ekipaget 74,1 procent i küren på meetinget där också världscupen i hoppning går. Det räckte till seger i den 15 ekipage stora klassen. Uppvisning höll jämn kvalitet utom i piafferna som inte nådde riktigt samma standard som övriga moment. Ekipaget hölls som etta av samtliga domare. 
– Får jag säga det själv tycker jag att vårt kürprogram är rätt bra, säger Mads Hendeliowitz till Svenska Ridsportförbundet.  

Sophie Fleming Tärnström tog också en placering i klassen när hon slutade femma tillsammans med Schumi på 69,8 procent. För Mads Hendeliowitz är tävlingarna i finska Helsingfors inte slut än. Han ska rida knock-out-dressyr i morgon, söndag. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden