Dressyr
17 september 2014 17:14

Dressyren tar plats i Djursholm

Till helgen väntar årets upplaga av elitdressyren hos Djursholms Ridklubb. Som vanligt är stora delar av den svenska eliten på väg till tävlingarna och även de bästa bland yngre hästar och ryttare.

Dressyren tar plats i Djursholm
Tinne Vilhelmson Silfvén och Benetton Dream, här vid seger i Lövsta Future Challenge på Strömsholm, kommer till Djursholm för att försöka säkra en plats i finalen under Sweden International Horse Show. Roland Thunholm

De två VM-ryttarna Tinne Vilhelmson Silfvén och Jeanna Högberg finns i startlistorna dock inte med sina VM-hästar. Tinne sadlar ut den 10-årige Benetton Dream FRH 1301 i Lövsta Challenge för unga hästar – högst elva år – men har ingen häst i GP-rundan.

Jeanna är anmäld med Duendecillo P i Grand Prix Kür och i GP-rundan finns bland andra Jennie Larsson/Zircoon Spring Flower och Kristian von Krusenstierna/Biggles 1015.

Till Grand Prix UR som är sista kval i Lövsta Challenge för unga ryttare – högst 25 år – finns sju anmälda ekipage. De sammanlagt fyra bästa i serietävlingen går till final under Sweden International Horse Show.

Ställning Lövsta Future Challenge
Startlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden