Dressyr
28 september 2014 08:58

Let´s Go vinnare i Ljungby

Jönköpingsryttaren Mikaela Alderin-Danielsson red Let´s Go till seger i söndagens Intermédiaire IB på Ljungby Ridklubbs nationella tävlingar. Britt-Marie H-Ivarsson vann lördagens Intermédiaire I.

Mikaela Alderin-Danielsson och Let´s Go (val f 2003 e Laurentio-Grundstein II) fick 65,917 procent i söndagens Intermédiaire IB efter en jämn uppvisning. Det räckte till seger i den åtta ekipage stora klassen. Ekipaget tävlar för Jönköpings Fältrittklubb. 

På lördagen reds det även en Intermédiaire I med 19 startande i Ljungby. Där lyckades Dagstorpsortens Britt-Marie H-Ivarsson bäst med sin Charles (val f 2006 Bocelli-Chapman). Ekipaget vann med 69,079 procent efter en uppvisning där travslutorna och ryggningen lyckades extra bra. Tove Melin och Gyarados blev tvåa med 68,333 procent efter spretande domarsiffror. Henriksdalsekipaget sattes som etta, tvåa och femma av de tre domarna. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden