Dressyr
20 september 2014 17:23

Tinne klar etta i Djursholm

(Uppdaterad) Tinne Vilhelmson Silfvén vann fredagens Intermédiaire I B som var första klass i helgens elittävlingar hos Djursholms Ridklubb. Hon vann sedan även lördagens Grand Prix UR.

Tinne klar etta i Djursholm
Tinne Vilhelmson Silfvén och Benetton Dream FRH 1301 vann och är vidare till final i Lövsta Future Challenge. Roland Thunholm

Med 73,458 procent och alla domare i ryggen blev det en klar seger för Tinne och den 10-årige, Tysklandfödde hingsten Benetton Dream FRH 1301 (e Brentano II-Rotspon).

Uppdatering
I lördagens Grand Prix UR, som var kval till Lövsta Future Challenge för unga hästar, samlade Tinne, Benetton och tre eniga domare ihop till 75,62 procent. Det gav en klar seger före klubbkamraten i arrangerande Djursholms RK Caroline Darcourt på Paridon Magi och Charlotte Haid Bondergaard/Roberto Des Frettes.

Fullständiga resultat

Till final
Charlotte Haid Bondergaard/Roberto Des Frettes (130p)
Tinne Vilhelmson Silfvén/Benetton Dream FRH 1301 (120p)
Caroline Darcourt/Paridon Magi (102p)
Clara Espinosa/Gordon (100p)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden