Dressyr
27 mars 2015 13:06

Charlotte placerad i Barcelona

Charlotte Haid Bondergaard och den 10-årige Roberto des Frettes kom på sjätte plats i torsdagens Grand Prix i Barcelona. I klasser för juniorer har det blivit två svenska segrar.

Charlotte placerad i Barcelona
Roberto des Frettes och Charlotte Haid Bondergaard går från klarhet till klarhet. (Arkivbild) Roland Thunholm

Charlotte Haid Bondergaard representerar den svenska flaggan på den fyrstjärniga tävlingen och gjorde med Roberto des Frettes (val f -05 e Carinho des Noes-Boulou des Frettes) en uppvisning som belönades med 68,38 procent och sjätte plats. Britten Carl Hester  med Nip Tuck tog hem segerrosetten i Grand Prix på procenten 75,84.

I juniorrundan har Celine Milton Swande med Private Diandra (sto f -00 e Donnerhall-Alabaster) vunnit både onsdagens lagtävlansprogram och torsdagens individuella program på 68,919 respektive 69,781 procent.  Esther Kotton var tvåa i lagtävlansprogrammet på 68,874 för Warendorf och sexa i det individuella programmet med Flash Dancer IM 1175.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden