Dressyr
4 mars 2015 07:02

Rath håller clinic i Sverige

Den 18 april gästas Sigtunabygdens Ryttarförening av en dressyrstjärna. Det är Tysklands Matthias Alexander Rath som ska hålla clinic hos ridklubben.

Rath håller clinic i Sverige
Matthias Alexander Rath kommer bland annat att berätta om sin resa med Totilas under clinicen hos Sigtunabygdens Ryttarförening. (Arkivfoto)

Matthias Alexander Rath är förmodligen mest känd som ryttare på legendaren Totilas. Nu kommer han till Sverige och Sigtunabygdens Ryttarförening för att hålla en clinic den 18 april.

På ridklubbens hemsida står det att den tyske ryttaren bland annat ska berätta hur han hanterade alla förväntningar när han började att rida Totilas. Han kommer också att kommentera en av sina ritter på den svarta hingsten samtidigt som publiken kan se ritten på en skärm. Det blir också en mer traditionell clinic där han undervisar några ekipage i svår klass inför publik.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden