Dressyr
16 oktober 2016 15:20

Bra dressyrhelg för Nina Lilja och Nicole Crona

Vid helgens nationella dressyrtävlingar i Mantorp och Sundby blev det framskjutna placeringar för Nina Lilja och Nicole Crona. Nina placerade sig som etta och tvåa i Mantorp, medan Nicole åkte hem med dubbla segrar från Sundby.

Bra dressyrhelg för Nina Lilja och Nicole Crona
Även Emma Tedenström hade framgångar i helgen med Emmy P. Här vid SM i somras. Foto: Lottapictures

Vid Mantorps Ryttarnas nationella dressyrtävlingar hade hemmaryttaren Nina Lilja fina framgångar i FEI Intermédiaire I. Det blev seger med Sundowner (val, f-08 e Sir Donnerhall-Loutano) med 67,325 procent, och en andraplats med Bonheur med 65,088 procent.

Vid ponnytävlingarna vid Sundby Ridklubb var det också hemmaekipagen som dominerade i de högre klasserna i kategori C. Linnea Karlsen på Erwin P (ASRP, val, f-04 e Verona’s Gerswin-Power Boy, uppf Stuteri Pony Power) segrade i FEI Lagtävlansprogram med 65,897 procent och Emma Tedenström segrade i det individuella mästerskapsprogrammet med Emmy P (ASRP, sto, f-03 e Green River xx-Power Boy, uppf Stuteri Pony Power) med 70,610 procent.

I kategori D vid Sundbys tävlingar tog Nicole Crona från Täby Ryttarsällskap hem segrarna i båda FEI-klasserna med Voyager 2 (DRP, hingst, f-00 e Vivaldi-Night-Power) med 66,581 i lagtävlansprogrammet och 68,333 procent i det individuella mästerskapsprogrammet.

Fullständiga resultat hittar du på Equipe.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden