Dressyr
5 februari 2016 20:23

Fina svenska dressyrresultat

Det har blivit segrar i Grand Prix och flera andra fina resultat av svenska ryttare vid nationella dressyrtävlingar i tyska Ankum.

Grand Prix, som var toppklass på torsdagen, vanns av Therese Nilshagen med Dante Weltino OLD (hingst f -07 e Danone I-Welt Hit II) på 74,333 procent och samtliga domare lika övertygade. Rose Mathisen blev trea efter 71, 467 för Zuidenwind 1187.

I fredagens Grand Prix Special blev segerresultatet 74,248 procent och även för detta svarade Therese Nilshagen och Dante Weltino.

På torsdagen var det också Sverige i topp i en Prix St Georges, där Malin Nilsson var delad etta efter 70,658 på den 10-årige Quite Easy-sonen Fritz. Malin fanns även bra med i fredagens Intermédiaire I, där hon kom trea med Diamond of Glory och på sjunde plats med Fritz. Klassen var en final som även gav placering för Michelle Hagman med Demirel.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden