Dressyr
10 februari 2016 09:17

U25-ryttare redo för Borås

Nu är även U25-listan till Boråsdressyren i mars klar. Sex ryttare under 25 rider om att nå finalen där segerchecken på 25 000 kronor hägrar.

U25-ryttare redo för Borås
Mathilde Hannell och fem andra ryttare startar i U25 på Boråsdressyren. Camilla Hannell

Sex seniorer, sex U25-ryttare och sex ungdomsryttare i dressyr får chansen att rida om en total prispott på 200 000 kronor Gina Tricot Grand Prix i Borås. De klara U25-ryttara är Mathilde Hannell, Nina Rademaekers, Lina Andersson, Elin Aspnäs, Amanda Eklund och Emma Jönsson.
– Det är ett rutinerat gäng tjejer som rider U25 i Borås 2016 säger Carl Hedin, pressansvarig för dressyren och fortsätter:
– Vi kommer att få se flera ryttare som har ridit i det svenska landslaget sedan de var ponnyryttare, nu rider de allesammans i en ung ålder redan Grand Prix. Vad som kanske gör denna ålderskategorin extra spännande är att vi kommer att få se flera ekipage som debuterar på den här nivån.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden