Dressyr
1 maj 2016 14:09

Larsson kür-tvåa i Mannheim

Igår kom Jennie Larsson och Zircoon Spring Flower trea. När küren avgjordes slog de till med 75,7 procent och klättrade uppåt till andraplatsen.

Larsson kür-tvåa i Mannheim
Ekipaget tog en ny trestjärnig pallplats.

Den trestjärniga Grand Prix kür-klassen i Mannheim hade tio ekipage till start och två svenskar fanns med. Gårdagens GP-trea Jennie Larsson red ihop 75,7 procent med Zircoon Spring Flower (val, f 2004, e Painted Black-Armstrong) och det bar hela vägen till podiets silverplats. 

För Minna Teldes Isac (SWB, val, f 2005, e Hip Hop-Master, uppf Per-Christer Bengtsson) var det internationell debut på nivån under helgen. I küren blev det en lovande start på 71,05 procent och en sjundeplacering.

Klassen vanns av Jenny Lang-Nobbe med Loverboy (val, f 2000, e Lorentin I-Alcatraz) på 76,825 procent.

Lördagens Grand Prix kval hade hela 33 starter och vanns av Helen Langehanenberg på Damsey FRH, hon tog även hand om segern i Grand Prix special. Det var debut i CDI-klass för Helen och den 14-årige hingsten vars resultat förbättrats över de 70 procenten med Helen Langehanenberg.

Resultat Kür 
Resultat Grand Prix

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden