Ponny
24 juli 2016 20:39

Fem mästare klara

Ponny-SM i Dagstorp och dess finaler är klara efter en lång och solig dressyrdag till musik. Femte och sista SM-segraren är klar - i kategori D grupp 2 segrade Emma Tedenström på Giacomo.

Fem mästare klara
Svenska mästare är vi allihopa! De fem guldmedaljörerna tar ett välförtjänt segerhopp. Från vänster Emma Tedenström, Clara Egholm Hebsgaard, Kelly Nilsson, Ellen Hedbys och Tindra Holmertz. LottaGyllensten

Finalerna är avslutade  och den stora medaljceremonin genomförs ikväll efter 18.15 då SM-tecknen delas ut efter prisutdelning till häst. 

Totalsegrare i kategori B blev Tindra Holmertz, Mantorpsryttarna, på Monty efter en fin finalritt i Lätt A:P0 på över 70 procent.
Resultat finalklass 
Totalt SM-resultat 

Totalsegrare Ellen Hedbys, Segersta Sportryttare och Indiana Joe tog segern efter en kürritt med många svåra kombinationer, totalt 73,5 procent i küren.
Resultat finalklass 
Totalt SM-resultat

Totalsegrare blev Kelly Nilsson på Excellent Swingfly som gick upp från en andraplats totalt till seger i kategori C grupp 2.

Resultat finalklass 
Totalt SM-resultat

Totalsegrare blev Clara Egholm Hebsgaard på Extrem, efter att ha varit 1:a, 4:a och 1:a i dagens final, i kategori D grupp 1.
Resultat finalklass 
Totalt SM-resultat

Totalsegrare blev Emma Tedenström med Giacomo på 71 procent i kategori D grupp 2.
Resultat finalklass 
Totalt SM-resultat

Arrangörens hemsida

Start- och resultatlistor

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden