Dressyr
25 september 2016 09:10

Tinne tvåa på nytt i New York

Tinne Vilhelmson Silfvén och Paridon Magi dansade hem en ny andraplats i stålkastarljuset i New York. Den här gången tack vare 76,65 procent i den penningstinna küren med 75 000 dollar i prispotten.

Tinne tvåa på nytt i New York
Tinne Vilhelmson Silfvén till vänster på podiet i Central Park.

Det olympiska ekipaget Judy Reynolds och Vancouver K vann återigen i New York, nu på 77,051 procent, och än en gång blev det svenskt på andraplatsen. Det var 75 000 dollars-klassen Grand Prix kür på fyrstjärnig nivå som gällde och Tinne Vilhelmson Silfvén red ihop 76,65 procent med Paridon Magi.

– Jag var ”spot on” i musiken där jag ville vara, så jag hade en bra känsla och en bra ritt, säger Tinne i ett pressmeddelande och fortsätter att berätta om hur det är att rida Paridon Magi som syns på banorna främst med Lövstakollegan Caroline Darcourt:
– Jag har ridit honom på tävling i något år och jag lär känna honom mer och mer. Jag lär mig hur han ska värmas upp och hur jag gör mig själv redo med honom. Idag var första gången jag kände att jag hade en riktigt bra känsla.


Tinne och Paridon Magi i strålkastarljuset i Central Park. Foto: Sportfot

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden