Sofie Relander med Barcelona MW vann högsta klassen i Skåne.
Sofie Relander med Barcelona MW vann högsta klassen i Skåne.
Foto: Lottapictures

En dos dressyrvinnare korade i helgen

Dressyr  Några nationella dressyrtävlingar har avgjorts under helgen. Här finns vinnarna från de högsta klasserna.

Hässleholms Hästsportförening toppade sin tävling med en Intermediaire I. Sofie Relander med Barcelona MW (SWB, sto, f 2008, e Figaro R-Riverside, uppf Maria Winberg och Lars Öhrn, äg Maria Winberg) vann klart på sina 69,167 procent.

Fagersta RK bjöd först på nationell dressyr för ponny. Lagtävlansprogrammet i kategori C vanns av Lovisa Adamsson med Adrenalin (sto, f 2002, e Vermont-Coed Coch Targed, uppf Carina & Frida Heinemann) som senare även tog segern i individuella mästerskapsprogrammet. Viktoria Wåhlin med EG Dalton (val, f 2005, e Dont Worry-Chiwago, uppf Eva Gustafsson) vann lagtävlansprogrammet i kategori D, medan Ellen Kåberg med Nacho (val, f 2004, e Nacromancer in the Dark-Vita Novás Hanassie, uppf Kassandra Mohr) vann individuella mästerskapsprogrammet .

När hästarna tog över hos Fagersta stod Sandra Dahlin som vinnare i Intermediaire I B. Hon vann på 69,496 procent med Ichi (SWB, sto, f 2006, e Bocelli-Donnerschlag, uppf Miota AB).

Resultat på Equipe