Patrik Kittel har vunnit både Grand Prix och Grand Prix kür på helgens världscuptävlingar i Tjeckien.
Patrik Kittel har vunnit både Grand Prix och Grand Prix kür på helgens världscuptävlingar i Tjeckien.
Foto: Lottapictures

Kittel vann världscupen i Tjeckien

Dressyr  Patrik Kittel fortsätter hålla svenska fanan högt i Tjeckien. Tillsammans med Well Done de la Roche CMF, "Welly" redan han hem söndagens världscupkür. Missa inte filmsnutten från segerritten här.

Patrik Kittel är strålande glad på sin Facebook-sida där han berättar om segern i världscupen. "Jag kan inte tro det! "Welly" vann küren till sin nya musik med 78,5 procent," skriver han och publicerar också en film som kan ses nedan. 

På lördagen vann Patrik Kittel och "Welly" (sto f 2008 e Furstentraum-Walt Disney) också Grand Prix och Patrik Kittels beridare Malin Nilsson har också tagit två segrar i Brno, Tjeckien, med Bon Ami. 

Tävlingarna ingår i världscupens centraleuropeiska liga.

Arrangörens webbplats

Läs mer:

Malin Nilsson GP-vinnare i Tjeckien