Sport
2 juli 2016 05:00

Lördag i Falsterbo

Då var det äntligen dags för Falsterbo Horse Show att dra igång och närmsta veckan väntas sisådär 60 000 gäster till sommarens mesta hästfest. Kolla in vad lördagen har att bjuda på.

Lördag i Falsterbo
Lugnet före stormen... Idag brakar det loss i Falsterbo. Photographer Roland Thunholm

Nations Cup i hoppning och dressyr, landets främsta tvåbenta och fyrbenta framtidshopp, Grand Prix-klasser, fälttävlans OS-trupp in action, clinics, en herrans massa underhållning och shopping… De närmsta nio dagarna är fullmatade med höjdpunkter såväl på som utanför banorna och idag går startskottet för hela härligheten. 

Först ut på Falsterbo Horse Shows första dag är omgång ett av elitseriens final i hoppning. Den drar igång klockan 10.00 och därefter tar första semifinalen av Krafft Tour of Amateurs vid klockan 13.00.

Eftermiddagen bjuder på omgång ett av 7 Star-finalen och 7-åringarnas första hopprunda. Redan imorgon avgörs finalerna i flera hoppklasser och det är alltså skarpt läge redan från start. Dessutom är förstås mässan öppen hela helgen, likaså family corner med underhållning för de yngre familjemedlemmarna.

Om vi på Ridsport är på plats och rapporterar om allt som händer under Falsterbo Horse Show?  Såklart vi är! Kika in här på webben titt som tätt närmsta veckan för att inte missa något.

Detaljerat tidsprogram

Start- och resultatlistor


Snart fylls läktarna i Falsterbo. Foto: FHS

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden