Sport
1 juli 2016 08:32

Mordasini hoppas på ny Falsterbo-triumf

Charlotte Mordasini drömmer om OS och hoppas på ny triumf i Falsterbo nästa vecka. Det berättar hon i en intervju med Di Weekend.

Mordasini hoppas på ny Falsterbo-triumf
Charlotte Mordasini hoppas att det går minst lika bra i Falsterbo i år som det gjorde förra året med Romane du Theil. LottaPictures AB

Charlotte Mordasini slog igenom med buller och bång i Falsterbo förra året när hon tog en tredjeplats med Romane du Theil (sto f 2005 e For Pleasure-Quidam de Revel) i Grand Prix-klassen.

Nu är det som bekant snart dags igen för Falsterbo Horse Show och DI Weekend passar på att intervjua Charlotte om hennes familj, livet på hästgården och hennes dröm om att få rida OS.

I intervjun berättar hon bland annat om att hon trivs i det svenska landslaget. ”Det är välorganiserat och alla hjälper varandra”, säger hon.

Här kan du läsa hela intervjun där det även finns länkar till DI Weekends tidigare intervjuer med dressyrstjärnan Patrik Kittel och hoppryttaren Jonna Ekberg.

Och här hittar du en intervju i samma tidning med Falsterbo Horse Shows egen Jana Wannius.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden