Fälttävlan
13 juli 2012 13:07

Jakten på NM-medaljer har börjat

I dag börjar nordiska mästerskapen, NM, i fälttävlan för ponny, juniorer, unga ryttare och seniorer i norska Starum med dressyr. Sverige har en stor trupp på plats.

NM är framförallt en chans för ungdomsryttarna att visa att de vill rida UREM på Ribersborg i Malmö i mitten av augusti.

I dag inleds tävlingen med dressyren, i morgon lördag är det terräng och på söndag banhoppning. Efter hoppningen kommer NM-medaljer att delas ut både till bästa lag och bästa individuella ryttare.  

I CIC** rider Jeanette Odlnder, Peter Rosén, Henrik Adnervik, Maria Bredberg, Anna Bredberg, Agnes Stolth, Ida Johansson och Ida Brönmark Riex. I CCI* representeras Sverige av Evelina Carlsson, Mathias Gustafsson, Ludwig Olsson, Moa Berrek, Anna Fors, Magnus Gällerdal, Rebecka Tell, Clara Zhong Bergander, Louise Hiort af Ornäs, Ebba Adnervik, Erika Sjöström, Emma Rödén, Linnea Zögling, Oscar Eriksson, Michaela Sandberg, Amanda Sandberg och Tove Birgersson.

I ponnyklassen, en CCIP*, rider Amanda Brieditis, Ida Johansson, Aria Ramkala, Meja Hedrenius, Matilda Navrén, Caroline Cedermark, Charlotte Cedermark och Sofia Andersson för Sverige. 

Arrangörens hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden