Blogg
21 april 2014 09:20

Sommaren hälsade på

Vi har haft en intensiv vecka, med en massa träningar och kunder. Alltid kul när det rör på sig. Helgen började ganska lugnt med bara varsin häst i dressyr och hoppning på tvådagars fälttävlan.

Alla gick bra med ett litet hickup för en ponny som fick långt i en hästkombination, stackaren. Själv drog jag i går iväg på hopptävling på morgonen, och det kunde inte gått mycket bättre. Greyman satte två nollor i 120 och 130, inklusive sitt första kval till Falsterbo, lekande lätt på den sista inomhustävlingen för våren (hoppas jag).

Bluppan skulle inte vara sämre, när de byggde om 130-banan till en Ackumulator med Joker, så susade hon runt med två sekunders marginal till vinst!

Vi hastade hem och bytte Blue mot Silver (Loop) och drog vidare till Revinge för uppföljning i fälttävlan, terrängen. Sloppy gick 100-klass, med ett par ganska svåra linjer på böjt spår till spets och tårtbit. Inga problem, så med endast två sekunder över tiden, tog han sin första placering bland de äldre hästarna. Bästa unghäst. Nu planeras debut i 1* klass i Tranemo om ett par veckor.

På onsdag styr vi kosan mot Polen och Sopot för 3* fälttävlan med Bernie. Som resesällskap får vi en portugis som bor i Danmark sedan ett par månader,  Frederico Mexia som var portugisisk mästare 2013. Camilla är på ingång, så tjejerna får det lugnt på Blädde nån vecka nu. Det kan behövas.

Så nu gäller sista trimningen med Helena i morgon inför tävlingen. Vi ska också löshoppa Mathias irländare på Åsum inför 3-årstest, som är veckan efter. Däremellan årets första terrängträning på Gärds, som många sett fram emot.

Förutom detta så säger revisorn att alla papper ska vara inne denna vecka. Krävs nog minst en red bull för det…

Ciao

/Anna

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden