Fälttävlan
1 april 2015 22:20

Reality fyra i årsdebuten

Sara Algotsson Ostholt är tillbaka på fälttävlansbanan efter att ha fått sitt andra barn. Det blev en fjärde plats i tyska Luhmühlens tvåstjärniga klass på onsdagen.

Reality fyra i årsdebuten
Sara Algotsson och Reality ledde den tvåstjärniga klassen efter dressyren. (Arkivbild)

Det svenska ekipaget, som ingick i silverlaget på EM 2013, tog ledningen efter dressyren med 35,9 straff i tyska Luhmühlens CIC2*. Reality (HANN sto f 2005 e Rabino-Prince Thatch xx uppf Hans Bruening äg Sara Algotsson Ostholt och Sara Sjöborg Wik) var sedan felfri i hoppningen och gick ut som ledare i terrängen. Terrängens underlag var blött och tungt och den svenska ryttaren valde att rida långsamt. Det blev en del tidsfel och en fjärdeplats i det över 40 ekipage stora startfältet. Tysklands Ingrid Klimke vann tillsammans med FRH Escada JS. 

Det reds ytterligare en CIC2* på tävlingsplatsen under onsdagen. Där var Louise Svensson Jähde 13:e-placerad med Wieloch’s Utah Sun.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden