Fälttävlan
24 april 2015 07:29

Sara Algotsson hälsar från Rom

Sara Algotsson Ostholt är på plats i Rom med Reality för att kvala till EM, tillsammans med sin syster Linda och Malin Petersen. Här skickar hon en hälsning från varmare breddgrader.

Sara Algotsson hälsar från Rom
Reality, eller Bigsy, och Sara Algotsson Ostholt.

”För tre veckor sedan var det tävlingar med storm och hagelskurar i Luhmühlen. Nu är jag och Bigsy (smeknamn för Reality 39) i ett betydligt behagligare Rom. Soligt och strax över 20 grader varmt, delvis moln. Omgivningarna här är fantastiskt vackra och idag var vi ute och gick terrängbanan för första gången tillsammans med Realitys hälftenägare – Sara Sjöborg Wik.

Efter veterinärbesiktningen språkade jag med TD och förbundskapten Staffan Lidbeck som också är här. Vi är ju flera svenskar i Montelibrettis CCI***: Malin Petersen på Sofarsogood ur spetstruppen och min syster Linda Algotsson på Fairnando. Frida Andersén är också på plats för  att gå sin första långa tävling CCI* med påläggskalven Pirat.  

Reality och jag gick igenom veterinärbesiktningen utan anmärkning. Förberedande träningstävlingarna i Luhmühlen och Kreuth har känts bra. Vi känner oss verkligen redo och ser fram mot att sparka igång tävlingen imorgon. Först ut är dressyren kl 13.16 imorgon fredag. Vi går ut sist av svenskarna i CCI*** Dressyrtest med startnummer 14 av totalt 24 startande. Vårt mål i denna tävling är att klara EM-kvalet men ser gärna en placering eller vinst när vi ändå är igång 😉

Vi är rustade, laddade och redo. Bigsy har sitt nya pannband med svenska blå och gula pärlor. Jag landslagskostymen. Nu kör vi!!!”

Arrangörens hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden