Fälttävlan
26 juni 2016 12:25

Lina Forsberg överlägsen i CCI1*

Lina Forsberg och Kaizen vann CCI1* på Ŗssjö Hästsällskaps internationella tävlingar på söndagen. Ekipaget vann med nästan 20 straff tillgodo.

Lina Forsberg överlägsen i CCI1*
Lina Forsberg på väg mot segern. micke@mgzmedia.se

Under midsommarhelgen har det varit premiär för Össjö Hästsällskaps internationella tävlingar med en lång enstjärnig klass. Lina Forsberg och Kaizen (SWB val f  2008 e Caressini L-Nocturne uppf Johan Björk äg Marie Forsberg) höll en klass för sig genom tävlingen och tog ledningen redan efter dressyren med 39,5 straff. 

När terräng och hoppning var avklarat hade segerekipaget lagt till några straff för tiden i terrängen, men vann ändå med nästan 20 straff tillgodo på tvåan, Klara Liden Kiraly/Cravall. Klassen hade 13 startande och nio av dem fullföljde tävlingen. 

Det reds också en internationell tvåstjärnig klass för ponnnyer med två startande. Tyska Amelie Colsman var den enda som genomförde klassen. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden