Fälttävlan
25 mars 2017 06:46

Stark start av Svennerstål

Ludwig Svennerstål har kickat igång den internationella tävlingssäsongen i England. På Burgham Horse Trials leder han CIC2* med Stinger efter dressyren. Han är också bra med i den trestjärniga klassen.

Stark start av Svennerstål
Ludwig Svennerstål har börjat årets internationella fälttävlanssäsong med att leda en tvåstjärnig klass i England. Anna-Lena Bergqvist

Ludwig Svennerstål och Stinger (SWB val f 2007 e Spender S-Waajib xx uppf/äg Skånegårdar) leder den tvåstjärniga klassen med 40,3 straff på det internationella meetinget Burgham Horse Trials i England efter den inledande dressyren. 

I meetingets CIC3* är den Englandsbaserade svensken sexa efter dressyren med Paramount Importance med 44,3 straff i ett starkt startfält. 

Det är dåligt väder på tävlingsplatsen och därför har arrangören ställt in meetingets nationella klasser, men man hoppas kunna fullfölja de internationella klasserna som Ludwig Svennerstål rider. 

Tävlingens sida på Facebook. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden