Fälttävlan
25 juni 2017 18:07

Topplacering för Christoffer Forsberg i Belgien

I belgiska Arville har Christoffer Forsberg under helgen tagit en topplacering med Hippo's Sapporo. Ekipaget slutade trea i CIC**.

Topplacering för Christoffer Forsberg i Belgien
Christoffer Forsberg och Hippo´s Sapporo tog en topplacering i Belgien i helgen.

Christoffer Forsberg och Hippo’s Sapporo (TRAK val f-08 e Perechlest-Blesk, uppf Gestüt Hellerholz) har under helgen tävlat i Arville, Belgien. I CIC** inledde han mycket starkt i dressyren och låg efter första momentet på femte plats med 46,60 i straff. I banhoppningen blev det ett nedslag och Christoffer låg då på en sjätte plats inför terrängen.

Banan var knixig och ett flertal ryttare fick tidsfel eller utbrytningar. Endast två ekipage klarade tiden: Christoffer Forsberg och segrarinnan Lara De Liedekerke-Meier, Belgien, på Ducati d’Arville. Med sin snabba och felfria ritt avancerade Christoffer och Hippoäs Sapporo till en slutlig tredje plats av 23 startande.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden