Fälttävlan
6 juni 2017 08:02

U25-vinnaren fick 20 000 kronor – ny sadel på inköpslistan

I söndags vann Jennifer Axelsson Swedish Eventings U25-klass på Strömsholm och tog hem 20 000 kronor. Pengarna ska gå till en ny sadel till vinnarhästen Picard.

U25-vinnaren fick 20 000 kronor – ny sadel på inköpslistan
Segertäcke och en fin check blev belöningen.

Den första av årets två Swedish Eventing U25-klasser avgjordes på Strömsholm. Förra årets NM-vinnare för juniorer, Jennifer Axelsson på Picard MB (val, f 2002, e Primar-Marlesko XX, uppf Matthias Balck), tog segern efter en avslutande klättring från fjärde till första plats i terrängen.

Att vinna Swedish Eventings U25-klass, öppen för unga ekipage som ännu inte har fullföljt tvåstjärnigt, betyder fortsatt coachning från Swedish Eventing och en check på 20 000 kronor.
-Nu ska Picard få en ny sadel. Det har han verkligen gjort sig förtjänt av. Han är en fantastisk häst som alltid gör sitt bästa och jag känner mig väldigt trygg med honom, säger Jennifer i ett pressmeddelande.

Jennifer siktar vidare mot sommaren junior-EM. För U25-ryttarna väntar nästa chans så snart som nästa helg då Össjö Inetrnational Eventing  står som värd

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden