Sport
12 oktober 2015 11:27

Bertram Allen till Friends Arena

Sweden International Horse Show presenterar idag den första internationella hoppryttaren som kommer till Stockholm sista helgen i november. Det blir den 20-årige supertalangen Bertram Allen från Irland.

Bertram Allen till Friends Arena
Bertram Allen kommer till Stockholm och Friends Arena. Roland Thunholm

– Det är riktigt kul för oss att få en stor stjärna och talangfull ryttare till Friends, säger SIHS sportchef Malin Baryard Johnsson i ett pressmeddelande.

Sammanlagt kommer 18 hoppryttare att rida de internationella klasserna – hälften av dem är svenska ryttare, hälften internationella. Det är sportchefen Baryard Johnsson som väljer vilka ryttare som ska bjudas in, och först ut är alltså Allen.
– Det är kul att få starta med ett supernamn direkt. Jag tycker verkligen att den svenska publiken ska ta chansen att se en ryttare som kan vinna stora priser framöver på riktigt nära håll. Jag tror också att Bertram Allen kommer att gilla atmosfären och stämningen i Sverige, Stockholm och Friends, säger hon.

Sweden International Horse Show arrangeras i Friends Arena den 26-29 november. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden