Hoppning
1 december 2015 10:15

Holland kommer till Falsterbo

(Uppdaterad) Falsterbo Horse Show är en av de tävlingar som Holland valt för att tävla om poäng i Furusiyya FEI Nations Cup 2016. Tyskland har däremot valt bort Falsterbo.

Holland kommer till Falsterbo
Holland vann årets Nations Cup i Falsterbo utan att riva ett enda hinder. Photographer Roland Thunholm

Holland har gjort precis som grannen Belgien, som fick välja först, och satsat på samma tävlingsplatser som som var poänggivande i år.

Holland börjar i franska La Baule, fortsätter till Rom, tar sedan hemmaplan i Rotterdam och avslutar i Falsterbo Horse Show, där Holland vann i år.

Uppdatering
Tyskland, som i år var trea bakom Holland och Sverige i Falsterbo, har däremot inte med Falsterbo när det handlar om poäng i nästa års Nations Cup. De tyska ekipagen ska kämpa om poäng i Lummen, La Baule och Rom, som är de tre första tävlingarna i serien, samt Hickstead.

Uppdatering II
Även Frankrike har valt tävlingsplatser och börjar hemma i La Baule, fortsätter till Rom och Rotterdam samt avslutar i Dublin.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden