Hoppning
19 april 2015 19:20

GP-placering för Peder

Peder Fredricson GP-placerad i trestjärniga Lummen Spring Tour, Belgien, blev söndagens bästa svenska internationella resultat - innan vi vet hur det går för Douglas Lindelöw i världscupfinalen.

Grand Prix i Lummen handlade om 1,50-höjder som fick 16 felfria till ett avgörande om 15 placeringar. Peder var säkert inte helt nöjd med omhoppningen som gav en blygsam 13:e plats med H&M Flip´s Little Sparrow. Ännu mindre nöjd var givetvis Stephanie Holmén, som med Thriller P var det ekipage som hamnade utanför prislistan.

Ingen GP-placering men i stället en seger ordnade Isabell Bengtsson som på tvåstjärnig nivå i Ebreichsdorf, Österrike, vann platinarundans final på 1,40-höjder med den belgiske Fernando (val f -05 e Triomphe De Muze-Darco). Där var även Evelina Tovek och Henrik Lannér placerade.

Lite senare på söndagen fick vi även in en GP-placering för Charlotte Mordasini. Hon var åtta efter två rundor på 1,50-höjder med Romane du Theil i trestjärniga San Giovanni in Marignano, Italien.

Resultat
Lummen
Ebreichsdorf
San Giovanni in Marignano

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden