Hoppning
18 april 2015 02:41

Kvällens hoppstjärnor- bildspel

Las Vegas är redo för final II i hoppningens världscup, ryttarna har trimmat sina hästar och idag är det varmt i ökenstaden. Här är ett bildspel på några av de ryttare som ligger bäst till samt svenskrelaterade ekipage. Se även startlistor, banskiss och ställningen. Giddy up!

Kvällens hoppstjärnor- bildspel
Bertram Allen med Molly Malone V Hippo Foto

Efter gårdagens final I är startfältet nere till 35 ekipage. Bland de namnkunniga som försvunnit finns Edwina Tops-Alexander och trefaldige finalvinnaren Marcus Ehning. Ehnings landsman Marco Kutcher kom aldrig till start då hans häst  fick kolik. Tillståndet för Marco Kutchers häst Cornets Cristallo är förbättrat. Han togs till klinik igår kväll för kolik och har tillbringat natten där men är nu på bättringsvägen utan att ha behövt buköppning.

Final II  rids med en grundomgång och omhoppning över 1,60-höjder. Banbyggaren Anthony D’Ambrosio har valt en bana på 13 hinder med 16 språng i grundomgången. Omhoppningen går över åtta hinder med flera sträckor där det går att kapa tiondelar.

Banskiss
Startlista (omvänd startordning)
Ställning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden