Hoppning
25 april 2015 19:55

Svenska segrar i Österrike

Det blev flera svenska segrar i det trestjärniga meetinget i Ebreichsdorf, Ŗsterrike, på lördagen. En av dem var genom Mariano Maggi som red Easy Contact Humlan till seger i högsta klassen, en 1,50-hoppning.

Mariano Maggi och Easy Contact Humlan (SWB val f 2005 e Quite Easy-Electro uppf Stall Humlan äg Malin Forsberg & Rigmor och Mariano Maggi) vann lördagens 1,50-hoppning i Ebreichsdorf med över en sekund tillgodo. Det blev även svenskt på den näst sista prisplatsen i den 70 ekipage stora klassen genom Evelina Tovek och Oz de Breve som slutade som 16:e bästa ekipage. 

I 7-åringarnas final red Jenny Johansson Dakota (KWPN sto e Carolus II-Padinus) till seger över 1,40-hindren. Knappt 40 ekipage hade kvalificerat sig till finalen. 

Även i finalen för 6-åriga hästar blev det svensk seger genom Hannah Åkerblom och E Lucky (KWPN sto e Numero Uno-Lucky). Klassen var en 1,30-hoppning med över 40 startande ekipage. 

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden