Hoppning
19 april 2015 05:44

Tröstklass gav utdelning

Nyzeeländska Katie Laurie fick revansch efter lite stolpe ut i världscupfinalen när hon segrade med Kiwi Iron Mark. Marcus Ehning gjorde Maria Gretzer till en nöjd hästägare med en fjärdeplats för Singular LS La Silla.

Tröstklass gav utdelning
Markus Ehning och Singular LS La Silla är på mer än speaking terms igen, fjärde plats i kvällens Grand Prix i Las Vegas. Hippo Foto

Det är en klass med det långa namnet Canadian Pacific Grand Prix of Las Vegas men det var tröstklassen för de som inte tagit sig vidare i världscupen samt några nationella ekipage. Klassen gick på en 1,60 m bana med en omhoppning.

Tre felfria gjorde upp i en omhoppning medan Marcus Ehning och Singular LS La Silla var felfria på hinder men hade ett tidsfel. Katie Laurie briljerade med felfri snabb omhoppning, en härlig revansch efter stolpe ut med bland annat dåligt resultat i final II. 

Fair Light van T Heike, riden av Edwina Tops-Alexander, stannade ut sig. Han stannade även i världscupens final I, en mindre vanlig situation för världsryttaren.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden