Hoppning
16 april 2015 20:11

Zanotelli förlorar topphäst

Den brasilianske toppryttaren Marlon Modolo Zanotelli, 32:a och högst rankad Brasilienryttare på världsrankningen, tappar sin bästa häst Extra van Essene.

Zanotelli förlorar topphäst
Marlon Modolo Zanotelli och Extra van Essene ann en klass i Friends Arena 2014. Brasilianaren har svenskanknytning då han är gift med tidigare svenska landslagsryttaren Angelica Augustsson Zanotelli. ArkivFoto: Roland Thunholm

I januari säkrade irländaren Enda Carroll på Ashford Farm den 11-årige Extra van Essene (val e Diamant de Semilly-Gotthardsen) för Zanotellis räkning. Carroll förklarade samtidigt att han driver ett handelsstall, där Zanotelli är anställd, och att hästarna är till salu.

Extra van Essene är nu såld men ny ryttare är inte avslöjad mer än att ryttaren finns under träning/ledning hos tyska Markus Beerbaum akriver worldofshowjumping.

Zanotelli och Extra van Essene tävlande bland annat i Sweden International Horse Show på Friends Arena i november 2014 och i Gothenburg Horse Show i Scandinavium i februari.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden