Hoppning
2 maj 2015 22:21

Diniz på vinnarhumör

Portugals Luciana Diniz red Winningmood till seger i lördagens Global Champions Tour i Madrid. Henrik von Eckermanm slutade på 17:e plats.

Diniz på vinnarhumör
STEFANO GRASSO

Lördagens omgång i den penningstinna serien var svår och det blev ingen omhoppning efter de första två rundorna. Hingsten Winningmood (f 1999 e Darco-Cassini) var den enda hästen som var felfri efter två rundor. 
– Jag har utvecklat ett partnerskap med den här hästen och jag kan bara tacka honom. Och tack till mitt team, min familj och publiken som verkligen stöttade mig. Detta var en dröm som blev sann för mig, sa segrarinnan på presskonferensen efter tävlingen. 

Luciana Diniz fick 105 000 euro, ungefär 900 000 kronor för sin seger. 

Henrik von Eckermann och For Sale fick en nolla i protokollet direkt efter en fin första runda. Detta ändrades sedan till fyra fel för ett tramp i vattnet. Rolf-Göran Bengtsson fick ett nedslag och tidsfel med Clarimo Ask. von Eckermann slutade på 17:e plats och Bengtsson på 24:e plats i det 50 ekipage stora startfältet. 

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden