Hoppning
27 augusti 2015 13:50

Olof Smith tog högsta segern

Fyra dagars elithoppningar hos Skyrup har inletts och första dagens högsta seger gick till Olof Smith med Hubertus i 1,45. I 1,40 red Louise Torgersen hem den blågula rosetten med Alisia.

Olof Smith tog högsta segern
Olof Smith startade Skyrups elitmeeting med seger ihop med Hubertus. (Arkivbild)

Hos Skyrup Country Club RF var premiärdagens högsta klass 1,45 och nio av 23 ekipage klarade Rob Jansens grundomgång felfritt. Fem ekipage fortsatte lika felfritt och ett av dem var Olof Smith med Hubertus (hingst f- 04, e Feliciano-Asterix). Med omhoppningens snabbaste tid var segern säkrad.

I 1,40 blev det tolv dubbelnollor av 36 startande. Louise Torgersen med Alisia (sto f -02, e As de Villagana – Ramitos Bube) segrade som enda ryttare under 30 sekunder i omhoppningen.

Härnäst väntar ytterligare tre dagars elithoppning på höjderna 1,30 upp till 1,50. Imorgon fortsätter tävlingarna med bland annat ett 1,50-kval till Sveland Djurförsäkring GP och då finns namn som Royne Zetterman, Niklas Arvidsson och Peter Eriksson på startlinjen. Finalen avgörs i 1,50 med winning round på söndag.

Startlistor och resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden