Hoppning
24 augusti 2015 09:35

Tilltänkta laget till världsfinalen

EM 2015 kan läggas till handlingarna och nu väntar nya utmaningar - nästa stora uppgift för hoppryttarna är världsfinalen i Nations Cup, som rids i Barcelona den 24-27 september. Sylve Söderstrand har fyra tilltänkta ryttare klara.

Tilltänkta laget till världsfinalen
Charlotte Mordasini och Romane du Theil i Falsterbo. Photographer Roland Thunholm

Charlotte Mordasini presenterade sig ordentligt för den svenska publiken i Falsterbo och fick följa med till EM i Aachen som reserv. Efter fina resultat i kringklasserna får hon nu även följa med till finalen i Barcelona, men det återstår att se om hon får en plats i laget där.

Utöver Mordasini åker EM-ryttarna Henrik von Eckermann och Douglas Lindelöw till Barcelona, samt Peder Fredricson. Vem som blir den femte ryttaren är ännu inte klart, och förbundskapten Söderstrand påpekar att de fyra ryttarna som nämns ovan är de som hittills är tilltänkta. Mer information väntas komma i veckan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden