Hoppning
3 oktober 2016 08:33

1,45-seger för von Eckermann

(Uppdaterad) Henrik von Eckermann och Mary Lou vann en hoppning över 1,45-hinder i holländska MariÅ«nheems tvåstjärninga meeting sent på fredagskvällen. För Erica Swartz blev det en placering på samma höjd i Slovakien.

1,45-seger för von Eckermann
Henrik von Eckermann vann en klass i Holland på fredagskvällen.

Henrik von Eckermann och Mary Lou (WESTF sto f 2006 e Montendro-Portland L uppf Hubert Nienhaus, Hubert äg Franziska Kernebeck) stod för två felfria rundor i klassen som hade över 70 startande ekipage. 

Mary Lou har tidigare bland annat tävlats av Tysklands Karl Schneider. Henrik von Eckermann, som nyligen startade egen verksamhet, gjorde sin första internationella start med stoet i slutet av augusti. 1,45-segern gav ekipaget ungefär 80 000 kronor i prispengar. 

Uppdatering
I meetingavslutande Grand Prix på 1,45-höjder kom Henrik på sjunde plats med samma häst. De fanns med bland elva felfria till omhoppning men ett hinder ner i avgörandet förstörde bättre placering.

Resultat, Holland

I Samorin, Slovakien, blev Erica Swartz fyra i en 1,45-klass på ett tvåstjärnigt meeting tillsammans med Dundalk på fredagskvällen. 

Resultat, Slovakien

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden