Hoppning
25 oktober 2016 15:11

”Ingen brådska att komma igång”

Peder Fredricson var själv med på kliniken idag och kan pusta ut efter att All Ins operation gick bra. ”Hans välmående är det viktigaste och jag har ingen brådska att komma igång” säger Peder om vad som väntar.

”Ingen brådska att komma igång”
Peder och All In, här i Rio, är ett stabilt par i världseliten.

Som tidigare rapporterat gick H&M All Ins operation, utförd av Palle Brink, helt enligt planen (läs om den här). Ryttaren Peder Fredricson var själv med på kliniken, men inte under själva ingreppet.
– Jag var där och pratade igenom allt med Palle och fick även se film efteråt från operationen, säger Peder till Ridsport.
Hur känns det nu?
– Enligt veterinären gick ju allt bra och nu hoppas vi att det fortsätter så.

Om kontrollen om åtta veckor visar att allt har läkt kan All In gå tillbaka till full träning. Peder vet förstås vilken stjärna han har och låter det ta sin tid. Spekulationer om när träningen kan sätta fart undviker OS-tvåan just nu.
– Hästens välmående är det viktigaste och jag har ingen brådska att komma igång. Nummer ett är att All In mår bra.  

Medan All In kurerar sig på hemmaplan styr Peder mot Jönköping för Elmia Scandinavian Horse Show där hans fru Lisen Bratt Fredricson är en av frontfigurerna. För Peder väntar bland annat finalen av Volkswagen Grand Prix dit han är anmäld med H&M Zaloubet. Med sig till Jönköping har han även Carlo och Diablo.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden