Hoppning
5 november 2016 18:46

Beata och Titanic fixade favorit i repris

I somras vann Beata Hermelin och den rutinerade 16-åringen Titanic SM för children utomhus. Nu slog de till igen och vann guld i RM för children inomhus.

Beata och Titanic fixade favorit i repris
Beata och Titanic är oslagbara bland children.

Inte mindre än tio ekipage gjorde upp om RM-guldet för children 12-14 år i omhoppningen hos Helsingborgs FRK. Ingen kunde råda på de regerande svenska utomhusmästarna, 12-åriga Beata Hermelin och 16-åriga VDL Titanic (KWPN, e Neckar-Lord, äg Stall Lagerfelt AB) som tog guldet med totalt tre felfria rundor.
– Nicke har väldig stor galopp som jag kunde utnyttja mycket i omhoppningen och så gillar han att svänga också, säger Beata om hur de ordnade segertiden.

Titanic har som bekant gott om rutin. Mamma Magdalena Hermelin köpte in och sålde honom och därefter har han gått upp till 1,60 hos systrarna Holmén. Nu är Nicke en väldigt kunnig tävlingskompis åt Beata.
– Han är jättesnäll och ställer alltid upp för mig, säger vinnaren.

Beata är även framgångsrik på ponny. I går var hon en fin fyra bland B-ponnyerna på SM med Moflos Zorro och missade bronset med blott elva hundradelar, men i dag kunde inget stoppa henne från guldet.


Silvret gick till Isabell Carlstedt med Sandy. Foto: Fredrik Jonsving

 


Bronset togs av Lucas Arvidsson med Aquad’or. Foto: Fredrik Jonsving

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden