Hoppning
4 december 2016 09:35

Beata Hermelin totalsegrare i Baltic Cup

Beata Hermelin följde upp de tidigare framgångarna på helgens finaler i Baltic Cup i Danmark med att ingå i Sveriges segerlag för B-ponnyer och seger i GP-klassen för children. Framgångarna gjorde henne till totalsegrare i cupen.

Beata Hermelin totalsegrare i Baltic Cup
Baltic Cup blev ytterligare en framgång för Beata Hermelin. Lotta Gyllensten

Finalerna fortsätter rulla på i populära Baltic Cup den här helgen. Massor av svenska ekipage finns på plats i danska Vilhelmsborg för att kämpa om priserna. 

Fredagens framgångar följdes upp med seger i lagtävling för B-ponnyer på lördagen. Tävlingen avgjordes utan omhoppning och Sverige vann med ett tidsfel från grundomgången.

I svenska segerlaget ingick Beata Hermelin/Moflos Zorro, Nathalie Persson/Ard Chuan Delight, Thea Gånehed/Stella Luna och Ebba Danielsson/Parc Chit Chat. 

I lagtävlingen för kategori C slutade Sverige tvåa. I detta lag ingick Lina Backlund/Liscaroll Joy, Ebba Danielsson/April is full of Surprices, Amanda Möller/Midnight Star II och Philip Svitzer/Snow Flake. Philip Svitzer slutade också som individuell tvåa i klassen. 

Grand Prix-klassen över 1,25-hinder för Children vanns av Beata Hermelin på rutinerade Titanic VDL i överlägsen stil. Michelle Cranning-Hillgren kom fyra med Vanilla F.

Beata Hermelin blev därmed totalsegrare i Baltic Cup – förutom GP-segern för children och lagsegern för kategori B ingick hon tidigare i meetinget i Sveriges segrande lag i childrenklassen. 

Janelle Larsson med Clipz blev bästa svenska ekipage i juniorernas Grand Prix med en femte plats. 

Läs mer om Beata Hermelin och Titanic

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden