Hoppning
7 december 2016 08:09

”Förhoppningsvis är All In i riktigt bra form på EM”

Det är fortsatt mycket Peder Fredricson i svenska medier. I en färsk intervju med Sveriges Radio inför Jerringpriset berättar han mer om engagemanget från familjen och om All In, som Peder hoppas ska vara på topp när det är dags för EM i Göteborg.

”Förhoppningsvis är All In i riktigt bra form på EM”
Peder berättar om sin stjärna i P4 Extra.

I P4 Extra intervjuas Peder Fredricsom med anledning av Jerringpriset som han som bekant är nominerad till. Han berättar förstås om All In som han beskriver som ”modig, försiktig, snabb, stor kapacitet, bra inställning” och konstaterar att alla de egenskaper en ryttare vill ha i en häst har bakats in i ett och samma paket.

Det har gått sex veckor sedan All Ins operation och tillfrisknandet har gått enligt planen. All In har skrittat i 14 dagar nu och ser ut att må fint.
– Jag tror att han kan vara igång bra till utomhussäsongen och förhoppningsvis kan han vara i riktigt bra form till EM i sommar, säger Peder i intervjun.

Peder berättar också om det viktiga stödet från familjen och att det känns fantastiskt att vara nominerad till Jerringpriset vars vinnare röstas fram av svenska folket. Hör mer i intervjun från P4 Extra:

Inte röstat än på din Jerringpris-favorit? Rösta här hos Sveriges Radio.

Om du gillar att höra Peder prata häst kan vi varmt rekommendera avsnRidsportpodden där bröderna Fredricson delar med sig av många godbitar. Podden hittar du här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden