Hoppning
13 februari 2016 16:23

Peder tvåa i GP-kvalet

Framgångarna fortsätter för Peder Fredricson i fyrstjärniga, tyska Braunschweig. I lördagens 1,50-hoppning, som också var kval till söndagens Grand Prix, blev det en andraplats med H&M Flip's Little Sparrow.

Peder tvåa i GP-kvalet
Peder Fredricson och H&M Flip´s Little Sparrow slutade tvåa i lördagens 150-hoppning. Helena Lundström

44 ekipage kom till start i klassen. Elva tog sig sedan vidare till omhoppning, där Peder Fredricson tog ledningen efter en fin omhoppning på H&M Flip’s Little Sparrow (SWB-sto, f. -06 e.Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Astrid Ohlin).
Peder fick dock se sig passerad i resultatlistan av hemmaryttaren Christian Ahlman och Colorit (hingst, f. -03, e. Coriano-Capitol I) som kapade Peders tid med nästan tre sekunder. 

Henrik von Eckermann red också 1,50-klassen, men fick ett nedslag med Yajamila, som han enbart tävlat ett par klasser med.

Tidigare under dagen var Peder också felfri i en 1,40-hoppning i Youngster Tour med H&M Carat Desire, men för långsam för att få något pris. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden