Hoppning
5 februari 2016 05:00

Svenskt på pallen i Holland

Tävlingshelgen har bara precis börjat, men redan har svenskarna samlat ihop en fin skörd placeringar. Bland annat var Erika Lickhammer 1,40-trea och 1,45-nia igår i Holland.

Svenskt på pallen i Holland
Erika Lickhammer och Cyprus blev trea i 1,40.

På de tvåstjärniga hoppningarna i holländska Roosendaal gick Erika Lickhammer och Niclas Parmler till omhoppning i torsdagens högsta klass 1,45 efter varsin felfri runda. Erika och Malibou Heart var fortsatt felfria i omhoppningen och säkrade på så vis niondeplaceringen. Niclas och VDL Groep Cherokee fick tolv fel och missade en placering.

Tidigare under torsdagskvällen var Erika Lickhammer och Cyprus trea i 1,40. Lika dubbelt felfria Linda Heed och Chicago de Taillevent var dryga sekunden långsammare i omhoppningen och tog placering fem i det 41 ekipage stora startfältet.

Linda red även 7-åriga Jarvis Van D Abelendreef till en plats högt upp i resultatlistan i unghästhoppningen där de blev trea. Niklas Arvidsson och Cortino 1278 kom elva medan Elin Uppling och Carrick prickade in sista rosetten som nummer tolv.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden