Hoppning
24 juni 2016 12:53

Olof Smith 1,50-bäst i Fjärås

Olof Smith fortsätter att vinna. Både på torsdagen och midsommarafton vann han och Escada V.S. 1,50 på elittävlingar hos Föreningen Fjärås Hoppryttare.

Olof Smith 1,50-bäst i Fjärås
Olof Smith och Escada V. S. hoppade hem högsta klassen hos Föreningen Fjärås Hoppryttare på torsdagen.

Olof Smith fortsätter sitt vinnarstim som bland annat har innehållit segrar i Värmland och gjorde hat-trick i 7-Star. Skåningen, som tävlar för Österlens Ridklubb, och Escada V.S. (SWB sto f 2007 e Escudo I-For Feeling, uppf Per-Inge Birgersson äg Viksbergs Säteri AB) var ett av tolv ekipage som var dubbelnolla i den 44 ekipage stora klassen. Det blev en spännande uppgörelse i andra fasen med de fyra främsta inom sju tiondelar. Olof Smith vann med 15 hundradelar tillgodo på en annan snabb skåning, Niklas Arvidsson/Click and Cash 1155.

På midsommarafton blev det återigen seger för Olof Smith och Escada V.S. på tävlingsplatsen utanför Göteborg. Klassen hade 30 startande och avgjordes med Winning Round. Olof Smith var nolla rakt igenom klassen och hade dessutom en tid i andra rundan som var ungefär 1,5 sekunder snabbare än tvåans, Camilla Öberg. 

Midsommartävlingarna fortsätter med regionala, nationella och elittävlingar med klasser upp till 1,50. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden