Hoppning
24 juli 2016 18:51

Angelie von Essens form består

Angelie von Essens fina form höll i sig även på söndagen. Svenskan blev femma i den avslutande Grand Prix-hoppningen på Dublins femstjärniga tävling tillsammans med Newton Abbot. Jens Fredricson och Henrik Lanner har också hållit sig framme internationellt.

Angelie von Essens form består
Angelie von Essen åker från Dublin med massor av priser.

Angelie von Essen har hållit sig framme i prislistorna under hela meetinget i Dublin och ingick också i det svenska lag som tog Sverige till final i Nations Cup i Barcelona. 

På söndagen avslutade hon med en fin femteplacering i meetingets Grand Prix med Newton Abbot (val f 2006 e Converter-Indoctro uppf Lorna Wilson äg Leken AB/Emelie von Essen och Roger Norman). Ekipaget hade ett fel i grundomgången. Fyra ekipage var felfria i grunden och två av dem satte ytterligare en nolla i omhoppningen. Placeringen gav Angelie von Essen 12 000 euro, ungefär 100 000 kronor. 

Italiens Lorenzo de Luca vann klassen som hade 40 startande. 

Resultat

På tyska Rostocks trestjärniga meeting har Jens Fredricson och Uncanto di VIllagana blivit åtta en 1,50-hoppning. Henrik Lanner och Folleke Odeveld var sjua i en 1,55-klass. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden